Install Party 2011

Install Party 2011

 

Benvinguts un any més a la Install Party de la UB, aquest ja es el tercer any que celebrem una jornada dedicada a l’instal·lació de GNU/Linux on aprendrem com preparar els nostres PC per tenir més d’un Sistema Operatiu, i que està orientada a tots els alumnes de la UB, i en especial, a aquells d’Informàtica i Matemàtiques que acaben d’aterrar per aquests mons, es a dir als nouvinguts de Primer.

Imaginem que encara esteu una mica perduts, però amb ganes de començar. Doncs perfecte! Seguint els prefectes de la comunitat del Software lliure, on la comunitat s’ajuden els uns als altres, els alumnes ja iniciats os volem fer un cop de mà en aquests inicis (sempre complicats) ajudant-vos en aquesta jornada, per deixar els equips llestos per iniciar aquesta immersió.

La Jornada d’aquest any està plantejada en 2 parts, que es celebraran en 2 tardes consecutives, la de Dijous 29 i Divendres 30 de Setembre.

  • Dijous per preparar els equips, fer espai al Disc Dur, fer particions noves i en general deixant l’equip llest per poder instal·lar.
  • Divendres, instal·lar el sistema i configurar el necessari.

Altres anys s’ha intentat fer tot en una tarda, i ha estat impossible.

Penseu que la nostra missió és ensenyar-vos (pas a pas) com Preparar, Instal·lar i Configurar el vostre propi equip, i la vostra (missió) la de intentar aprendre el màxim possible, perquè ja os avancem ara, que en tota la carrera NINGÚ os ensenyarà a fer-ho.

Avisats esteu!! (sí ho sabem, després queda molt lleig quan els amics et demanen ajuda i no tens ni idea)

Ja ens han confirmat Aules i Horaris:

Dijous 29 – 15:30h a 19h

  • Aula ID
  • Aula IF

Divendres 30 – 15:30h a 19h

  • Aula ID
  • Aula IA

 

Esperem que en properes edicions, quan ja estigueu fets uns experts, sigueu vosaltres, el que ajudin als que en el futur, estaran en la vostra situació actual.

2 respostes a “Install Party 2011

    • Tal com s’explica a l’apartat de preguntes freqüents, és necessari el portàtil, el carregador (molt important) i un pen USB de 2 gb com a mínim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s