Recomanacions generals per a una bona Install Party

Aquest dimecres, dia 7 d’Octubre, a l’aula B5 IF (és la del costat) de la Facultat de Matemàtiques de la UB es durà a terme de 12 a 14 del migdia la primera Install Party UB oberta a tots els alumnes de la mateixa Universitat i especialment recomanada pels alumnes de nou ingrés de la ja esmenada Facultat de Matemàtiques.

Ara passarem a donar una sèrie de recomanacions/requisits previs abans de venir:

  • Disposar d’un mínim de 15GB d’espai buit al disc dur. Els que vulguin anar per feina poden dur una partició d’almenys 15Gb ja feta. Aquest serà l’espai estàndard mínim que assignarem per al Linux.
  • Si l’ordinador al qual voleu instal·lar Linux no té lector de DVD hauríeu de dur un USB de com a mínim 2Gb per a poder crear un LiveUSB.
  • Fer una còpia de seguretat de les dades que vulgueu mantenir ja que si bé el procés d’instal·lació és completament segur en qualsevol redimensionament de dades sempre hi ha un petit percentatge de risc que podria dur a la pèrdua de les mateixes.
  • Si en lloc de la distribució que nosaltres oferim voleu una altra de les habituals, per exemple Fedora, OpenSUSE, Mandriva, etc… la podeu dur de casa i  en principi no hi haurà cap problema per instal·lar-la.
  • Dur el cable de corrent del portàtil.

Us esperem a tots aquest dimecres.

2 respostes a “Recomanacions generals per a una bona Install Party

  1. Hola

    Aquesta activitat esta reconeguda amb credits de lliure elecció?. La pàgina de l’UB fa referencia a una Install Party. Es aquesta?

    • Sí, aquesta es la InstallParty de la que fa referencia la UB a la seva Web, i NO, no es reconeixeran crèdits de lliure elecció per la assistència, és voluntari i un ajut per als estudiants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s